Information med anledning av Covid-19 

Naprapatkliniken i Piteå: information med anledning av Covid-19

Smärta och värk är inte vänlig nog att pausa under Coronatider. Därför finns vi på plats och hjälper dig som har ont - med förhöjd säkerhet så klart!

Vi på Naprapatkliniken i Piteå följer noggrant utvecklingen och informationen av smittspridningen av Covid-19. Vi tar våra patienters hälsa och säkerhet* på största allvar, inte minst dem av er som tillhör någon av riskgrupperna. Än så länge har vi i Norrbotten få fall och vi vill gärna bidra till att det så förblir så länge som möjligt. Låt oss ta gemensamt ansvar för att besegra viruset och inte minst skydda dem som behöver det mest.

Därför ber vi patienter som önskar söka Naprapatkliniken (inkl. Piteånaprapaten) och som vistats i riskområden definierat av Folkhälsomyndigheten att avvakta med att besöka kliniken minst 14 dagar efter hemkomsten. Detta gäller även om du som patient varit i kontakt med smittad person.

Tror du dig vara smittade eller uppvisar symtom med feber eller luftvägsbesvär i form av hosta, andnöd eller halsont ber vi dig också att avvakta naprapatbehandling. Om du redan har en bokad behandlingstid hjälper vi dig gärna att hitta en ny tid vid ett senare tillfälle

Du finner mer information om Covid-19 på Vårdguiden 1177.se, Sveriges samlingsplats för information och tjänster inom hälsa och vård, eller Krisinformation.se.
More information in English

Rörande generell vårdhygien, samt ökad säkerhet i samband med Covid-19-utbrottet, vid Naprapatkliniken i Piteå gäller samma föreskrifter som för legitimerad vårdpersonal inom allmänna hälso- och sjukvården i Sverige. 

Sköt om dig - och tvätta händerna!
Peter & Björn (Piteånaprapaten)

OBS! Peter hade Covid-19 under början av januari 2021. Smittspårning är genomförd. 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln