Peter fyller 50 år!

Leg. naprapat Peter Westerlund 50 år

I dag skickar vi grattiskramar till Peter som fyller 50 år!
 

Leg. Naprapat Peter Westerlund Naprapatkliniken i Piteå

Det här är inte de stora sammanhangens kille. Sina halvvägs till hundra firar han med en bit kladdkaka på en fjälltopp. Där låter vi honom gärna sitta och må gott i lugn och ro, precis som han vill ha det.

Men vad säger ni, 50 år fyllda och 20 år som naprapat, inte ska han väl komma undan helt? Skriv en go hälsning på Facebook eller här och hjälp oss att fira honom lite grann, så här på avstånd.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Doris Arsen » Vad är ryggskott?:  ”Fantastisk kärleksbesvärjelse för att komma tillbaka med din partner och fixa di..”

  • Ivanka Fabijan » Vad är ryggskott?:  ”Jag är Ivanka Fabijan från Stockholm, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv ..”

  • Monika Simun » Vad är ryggskott?:  ”HUR JAG FÅTT TILLBAKA MIN EX-PARTNER TILL MIG Detta vittnesbörd är en sann histo..”

  • Lana Johannes » Vad är ryggskott?:  ”Utmärkt och fantastisk service om hur du får tillbaka ditt ex. För vem det kan b..”

  • Senna Rayan » Vad är ryggskott?:  ”DET HÄR ÄR INTE ETT SKÄMT. LITA PÅ STORA DR ISIKOLO ATT HJÄLPA DIG MED DINA PROB..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln