Piteånaprapaten 20 år!

Jag heter Björn Lindblom och jag arbetar som legitimerad naprapat och personlig tränare i Piteå. I år är det 20 år sedan jag startade Piteånaprapaten och du hittar mig som vanligt på Prästgårdsgatan 43 - under samma tak som Naprapatkliniken. Jag hälsar både nya och gamla kunder välkomna, hos mig finns både hög kompetens och lång erfarenhet.

Björn Lindblom
Leg. naprapat
Tel: 070-595 25 35

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Paul Johansson » Så tar du hand om en stukad fot:  ”Hej, ny forskning är skeptisk mot is, exempel: https://hemanklerehab.com/ice-a..”

  • Anne Johansson » Vad är ryggskott?:  ”Hej! Jag fick ett ryggskott, som jag inte förstod eller ej hade ont av, för 2 må..”

  • Jasmine » Vad är ryggskott?:  ”Hej! Jag tror jag har fått ryggskott för allt stämmer in på det. Och då har ja..”

  • Ulrika Larsson » Ge bort smärtlindring i jul:  ”Hon har aldrig varit hos er, men hennes ekonomi har inte räckt till ettbrsök! Ho..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln