Piteånaprapaten 20 år!

Jag heter Björn Lindblom och jag arbetar som legitimerad naprapat och personlig tränare i Piteå. I år är det 20 år sedan jag startade Piteånaprapaten och du hittar mig som vanligt på Prästgårdsgatan 43 - under samma tak som Naprapatkliniken. Jag hälsar både nya och gamla kunder välkomna, hos mig finns både hög kompetens och lång erfarenhet.

Björn Lindblom
Leg. naprapat
Tel: 070-595 25 35

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Doris Arsen » Vad är ryggskott?:  ”Fantastisk kärleksbesvärjelse för att komma tillbaka med din partner och fixa di..”

  • Ivanka Fabijan » Vad är ryggskott?:  ”Jag är Ivanka Fabijan från Stockholm, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv ..”

  • Monika Simun » Vad är ryggskott?:  ”HUR JAG FÅTT TILLBAKA MIN EX-PARTNER TILL MIG Detta vittnesbörd är en sann histo..”

  • Lana Johannes » Vad är ryggskott?:  ”Utmärkt och fantastisk service om hur du får tillbaka ditt ex. För vem det kan b..”

  • Senna Rayan » Vad är ryggskott?:  ”DET HÄR ÄR INTE ETT SKÄMT. LITA PÅ STORA DR ISIKOLO ATT HJÄLPA DIG MED DINA PROB..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln