Måste en naprapat vara stark?

Både Björn och Peter lever som de lär; bland vikter och styrkeövningar.  Men måste en naprapat vara stor och stark för att kunna göra ett bra jobb?

Nej, inte nödvändigtvis, ibland är det de små insatserna och handgreppen som hjälper bäst. Men visst underlättar det att ha en stark fysik eftersom vissa grepp och tekniker kräver hela naprapatens styrka och längd. 

Peter och Björn brinner för styrketräning med basövningar, både i egen träning och som  en del i rehabilitering och skadeförebyggande åtgärder när det gäller att hjälpa patienter till en stark och hållbar fysik. 

Behöver du hjälp att komma i gång med din träning eller vill du ha tips om vilka övningar du behöver för att förebygga skador? Ställ dina frågor till oss på Naprapatkliniken, välkommen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Doris Arsen » Vad är ryggskott?:  ”Fantastisk kärleksbesvärjelse för att komma tillbaka med din partner och fixa di..”

  • Ivanka Fabijan » Vad är ryggskott?:  ”Jag är Ivanka Fabijan från Stockholm, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv ..”

  • Monika Simun » Vad är ryggskott?:  ”HUR JAG FÅTT TILLBAKA MIN EX-PARTNER TILL MIG Detta vittnesbörd är en sann histo..”

  • Lana Johannes » Vad är ryggskott?:  ”Utmärkt och fantastisk service om hur du får tillbaka ditt ex. För vem det kan b..”

  • Senna Rayan » Vad är ryggskott?:  ”DET HÄR ÄR INTE ETT SKÄMT. LITA PÅ STORA DR ISIKOLO ATT HJÄLPA DIG MED DINA PROB..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln