Måste en naprapat vara stark?

Både Björn och Peter lever som de lär; bland vikter och styrkeövningar.  Men måste en naprapat vara stor och stark för att kunna göra ett bra jobb?

Nej, inte nödvändigtvis, ibland är det de små insatserna och handgreppen som hjälper bäst. Men visst underlättar det att ha en stark fysik eftersom vissa grepp och tekniker kräver hela naprapatens styrka och längd. 

Peter och Björn brinner för styrketräning med basövningar, både i egen träning och som  en del i rehabilitering och skadeförebyggande åtgärder när det gäller att hjälpa patienter till en stark och hållbar fysik. 

Behöver du hjälp att komma i gång med din träning eller vill du ha tips om vilka övningar du behöver för att förebygga skador? Ställ dina frågor till oss på Naprapatkliniken, välkommen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Paul Johansson » Så tar du hand om en stukad fot:  ”Hej, ny forskning är skeptisk mot is, exempel: https://hemanklerehab.com/ice-a..”

  • Anne Johansson » Vad är ryggskott?:  ”Hej! Jag fick ett ryggskott, som jag inte förstod eller ej hade ont av, för 2 må..”

  • Jasmine » Vad är ryggskott?:  ”Hej! Jag tror jag har fått ryggskott för allt stämmer in på det. Och då har ja..”

  • Ulrika Larsson » Ge bort smärtlindring i jul:  ”Hon har aldrig varit hos er, men hennes ekonomi har inte räckt till ettbrsök! Ho..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln