Leg. naprapat Peter Westerlund
Tid, omsorg och förståelse i över 23 år

 

Leg. naprapat Peter Westerlund

Jag som driver Naprapatkliniken heter Peter Westerlund, Pitebo av födsel och ohejdad vana. 

Jag har arbetat som leg. naprapat sedan
sedan 2000 och mitt absoluta mål, oavsett du har ett stort eller ett litet problem, är att du ska få leva smärtfri. På riktigt. 

Jag behandlar dig som har besvär i rygg, nacke, leder och muskler och brinner lite extra för idrottsrelaterade skador. Jag har även kompetens att på ett korrekt sätt behandla dig som är gravid.

Jag lägger mycket tid och omsorg på dig, det krävs för att jag ska förstå dina problem och vad som orsakar dem. Hos mig existerar inget löpande band, tillsammans med dig tar vi den tid som behövs. Under ditt första besök ber jag dig berätta om smärtan och hur du mår i övrigt. Efter en grundlig undersökning förklarar jag den bakomliggande orsaken till din smärta och föreslår bästa behandlingsmetod. Ryggskottnackspärr, tennisarmbåge, idrottsskador och liknande symptom behandlar jag akut. Jag erbjuder även förebyggande behandling och underhållsbehandling för dig som har en kronisk skada där naprapatibehandling kan ge långsiktig linding. Om du är gravid kan jag hjälpa dig med problem- och smärtlindring under hela graviditeten. Naprapatbehadling för gravida är speciellt anpassad för din gravida kropp och helt säker för dig och din bebis.

Naprapatkliniken har höga mål för vår verksamhet. Jag arbetar evidensbaserat och förrutom att ge dig en korrekt medicinsk bedömning (och skicka dig vidare när jag anser att det är läkarvård du behöver) av dina besvär försöker jag alltid erbjuda tider med kort varsel.

Hos mig bemöts du med respekt oavsett kön, ålder eller etnisk tillhörighet. Vårt främsta mål är och förblir att hjälpa dig med de besvär du söker hjälp för. Så att du kan bli smärtfri på riktigt.

Kontakta mig per telefon (070-577 22 82) för tidsbokning och ytterligare information, självklart även vid akuta problem. Varmt välkommen till Naprapatkliniken. Jag finns här för dig.

Leg. naprapat
Peter Westerlund
Tel: 070-577 22 82

Naprapati för företag

Din personal är företagets viktigaste resurs och varje åtgärd som gör att personalen mår bra och fungerar i sitt arbete är en lönsam investering.  

Anlita Naprapatkliniken i Piteå i såväl förebyggande som i rehabiliterande syfte.
Kontakta oss så berättar vi mer.

Naprapatbehandling både minskar antalet sjukskrivningar och förkortar sjukskrivningstiden för den som har ont. Smart för företaget och framför allt - personal som slipper smärta. 

"Peter har räddat mig (min rygg) många gånger. Otroligt duktig och väldigt ödmjuk. Toppbetyg!

Erika J

"Jag rekommenderar Naprapatkliniken till alla som har ont. Det ingen annan lyckades lösa på 18 månader fixade Peter på tre behandlingar! Jag bor inte i Piteå men går ändå aldrig mer till någon annan! Kung!"

Magnus E

"Fantastiskt bra, gillar verkligen att de tar sig tid att mjuka upp muskulaturen innan de går på med behandlingen. Gör inte lika ont efteråt och känns som det ger bättre effekt."

Annelie F

"Trevlig, professionell och omsorgsfull. Peter bryr sig verkligen och bara det är värt så mycket tycker jag. Dessutom blev jag äntligen bra i nacken igen. Såå nöjd och tacksam!"

Linda L

Du finner fler recensioner på Naprapatklinikens Facebooksida.

För att du ska bli smärtfri - på riktigt