Leg. naprapat Peter Westerlund
Tid, omsorg och förståelse

 

Leg. naprapat Peter Westerlund

Jag som driver Naprapatkliniken heter Peter Westerlund, Pitebo av födsel och ohejdad vana. 

Jag har arbetat som leg. naprapat sedan
sedan 2001 och mitt absoluta mål, oavsett du har ett stort eller ett litet problem, är att du ska få leva smärtfri. På riktigt. 

Jag behandlar dig som har besvär i rygg, nacke, leder och muskler och brinner lite extra för idrottsrelaterade skador. Jag har även kompetens att på ett korrekt sätt behandla dig som är gravid.

Jag lägger mycket tid och omsorg på dig, det krävs för att jag ska förstå dina problem och vad som orsakar dem. Hos mig existerar inget löpande band, tillsammans med dig tar vi den tid som behövs. Under ditt första besök ber jag dig berätta om smärtan och hur du mår i övrigt. Efter en grundlig undersökning förklarar jag den bakomliggande orsaken till din smärta och föreslår bästa behandlingsmetod. Ryggskott, nackspärr, tennisarmbåge, idrottsskador och liknande symptom behandlar jag akut. Jag erbjuder även förebyggande behandling och underhållsbehandling för dig som har en kronisk skada där naprapatibehandling kan ge långsiktig linding.

Naprapatkliniken har höga mål för vår verksamhet. Förrutom att ge dig en korrekt medicinsk bedömning (och skicka dig vidare när vi anser att det är läkarvård du behöver) av dina besvär försöker vi alltid erbjuda tider med kort varsel.

Hos oss bemöts du med respekt oavsett kön, ålder eller etnisk tillhörighet. Vårt främsta mål är och förblir att hjälpa dig med de besvär du söker hjälp för. Så att du kan bli smärtfri på riktigt.

Kontakta mig per telefon (070-577 22 82) för tidsbokning och ytterligare information, självklart även vid akuta problem. Varmt välkommen till Naprapatkliniken.

Leg. naprapat
Peter Westerlund

Naprapati för företag

Din personal är företagets viktigaste resurs och varje åtgärd som gör att personalen mår bra och fungerar i sitt arbete är en lönsam investering.  

Anlita Naprapatkliniken i Piteå i såväl förebyggande som i rehabiliterande syfte.
Kontakta oss så berättar vi mer.

Naprapatbehandling både minskar antalet sjukskrivningar och förkortar sjukskrivningstiden för den som har ont. Smart för företaget och framför allt - personal som slipper smärta.